Beleidscommisie

De taak van de beleidscommisie is het ontwikkelen van beleid op het terrein van de erediensten, het jeugdwerk, toerusting, de missionaire taak van de gemeente en de presentatie van onze kerk naar buiten.

Zendingscommissie

De taak van de zendingscommisie is de belangstelling voor het zendingswerk te stimuleren in de gemeente en het bijeenbrengen van gelden om het zendingswerk financieel te kunnen steunen.

Activiteitencommissie

Deze commissie heeft tot doel door allerlei acties, werkzaamheden, enz. geld bijeen te brengen voor de kerk. Daarnaast worden activiteiten georganiseerd die het onderlinge contact in de gemeente bevorderen. De commissie heeft daarbij vooral een coördinerende taak en zal voor de uitvoering gemeenteleden activeren.