De kerkdienst

De kerkdienst is voor ons het belangrijkste van het kerk-zijn. We ontmoeten dan God en elkaar. We zingen liederen voor God, in het gebed zoeken we contact met God en bidden we voor elkaar en voor de wereld, in de Bijbellezing en de preek horen we de boodschap van het evangelie: God biedt ons redding en eeuwig leven door Zijn Zoon Jezus Christus.

U kunt de dienst ook via Internet beluisteren.

Bijzondere diensten

• Avondmaal
  • Belijdenisdienst
  • Begrafenisdienst.
  • Biddag voor gewas en arbeid
  • Dankdag voor gewas en arbeid
  • Verder hebben we samenkomsten op alle bijzondere christelijke feestdagen.

Oppas en kinderdienst

Voor de allerkleinsten (0 t/m 3 jaar) is er oppas tijdens iedere ochtenddienst. Voor de kinderen in de basisschoolleeftijd is er ’s ochtends een kinderdienst.

De kinderen gaan tijdens de dienst samen met de leidster naar een andere ruimte in het gebouw en hebben daar op hun eigen niveau een dienst. Na het dankgebed komen alle kinderen weer terug in de kerk om met z’n allen de dienst af te sluiten.

Kerkdienst gemist?

luister online