Bestellen en geven

Onze producten

Uit de onderstaande lijst kunt u kiezen tussen de verschillende collectebonnen. Wanneer u op de knop ‘details’ drukt krijgt u meer informatie over het product. U kunt dan ook het aantal voor de bestelling aanpassen. Wilt u daarna terug naar de bestelpagina? Gebruik dan de terugknop in uw browser (meestal linksboven). Aan de rechterzijde ziet u een overzicht van de bestelde artikelen.

• Wilt u nog aantallen aanpassen? Druk dan op winkelmand bekijken.
  • Bent u klaar. Dan kunt u direct naar afrekenen.

U kunt nog niet afrekenen met Ideal. U krijgt een bevestiging en nota per email opgestuurd. Daarna kun u het geld overmaken op de genoemde rekening.

Belangrijke rekeningnummers

Vaste Vrijwillige Bijdragen.

NL59 INGB 000 366 43 94
Chr. Geref. Kerk Purmerend

o.v.v. VVB

Voor collectebonnen, giften kerk, giften zending, e.d.

NL46 INGB 000 202 49 40
Chr. Geref. Kerk Purmerend

Geef duidelijk aan voor welk doel u deze gift overmaakt. B.v. Zending, Algemene gift, etc.

NL56 INGB 000 507 93 87
Diaconie, Chr. Geref. Kerk Purmerend

Geef duidelijk aan voor welk doel u deze gift overmaakt. B.v. Diaconie, voedselbank of een ander doel waar de collecte voor gehouden is.